Уважаеми клиенти и приятели, офиса на Алма Холидейз е отворен отново с нормално работно време от 09.00ч до 18.00ч., e-mail sofia@almaholidays.net и bulgaria@almaholidays.net също фунционират нормално, ако имате въпроси, може да ни пишете мейл или да ни се обадите по телефона! Бъдете здрави! Очакваме Ви, за нови пътешествия и предизвикателства!
Каталог DerTour
DERTOUR GmbH & Co. KG произлиза като туристическа организация от Немското Туристическо бюро, което с 85 годишния си опит (година на създаване1917) принадлежи към най-опитните и държащи на традициите предприятия в международната общност на туристическите компании. Името DERTOUR се появява за първи път през 1984 като заглавие на ваканционните каталози "Зелените оазиси на Европа". През 1985 г. същата програма започва своето развитие под името на DERTOUR.

Компанията принадлежи към финансовата групировка REWE. Туристическият сектор на концерна REWE реализира през 2004 оборот от 4.2 милиарда евро и се причислява към водещите туристически компании на европейския пазар.

Основна цел на DERTOUR е предоставянето на висококачествен туристически продукт, чието предлагане и реализация се осъществява посредством широкомащабна турагентска мрежа. Резервациите се отличават с гъвкавост и не са обвързани с конкретни дати на настаняване и напускане. Богатата програма на DERTOUR се допълва от разнообразни организирани пакетни пътувания.

DERTOUR оптимизира своите резервации, създавайки компютърната резервационна система Phoenix, въведена през 1997 за обслужване както на паушални, така и на индивидуални пътувания.

Предложенията на DERTOUR са изградени въз основа на личните потребности на клиентите и от година на година те все повече се развиват и усъвършенстват. Резултатът: DERTOUR принадлежи към големите и именити туроператори в Европа. При далечните дестинации като Северна Америка, както и при Ирландия, Великобритания, а също и градските пътувания, обслужващи основно бизнес туризма, DERTOUR заема водещо място на европейския пазар.

Към туристическия сектор на RЕWE груп спадат и марките MEIER'S WELTREISEN и ADAC REISEN. MEIER?S WELTREISEN се е специализирал в предлагането на далечни и екзотични дестинации, а ADAC REISEN в организирането на мобилни почивки. Трите туроператора предоставят на своите клиенти невероятно богата продуктова гама, поместена понастоящем на страниците на 56 туристически каталога.