Уважаеми клиенти и приятели, офиса на Алма Холидейз е отворен с работно време от 09.00ч до 18.00ч., e-mail sofia@almaholidays.net и bulgaria@almaholidays.net , ако имате въпроси, може да ни пишете мейл или да ни се обадите по телефона! Бъдете здрави! Очакваме Ви, за нови пътешествия и предизвикателства!
За нас

Основен предмет на дейност на “Алма Холидеиз” са посрещане и обслужване на чуждестранни туристи в Република България, организацията и продажбата на допълнителни екскурзии и мероприятия, конгресен туризъм, организиране и продажба на екскурзии и почивки за български граждани в чужбина.
Основни външни пазари, на които дружеството оперира като приемащ туроператор са: Русия, Украйна, Беларус, Молдова, Македония, Чехия, Словакия, Унгария, Сърбия, Дания, Холандия и др.
Дружеството поддържа дългосрочни, стабилни и перспективни бизнес взаимоотношения с едни от най-сериозните туроператорски структури на тези пазари.
Компанията е собственик на комплекс „Жасмин клуб” в КК „Слънчев Бряг”. „Алма Холидейз„ е съинвеститор и в други проекти, като осъществява менажирането и експлоатационната поддръжка. Всички тези Ваканционни Комплекси са успешно реализирани и се радват на голям интерес от многобройни чуждестранни контрагенти и туроператори.
За летния туристически сезон разполагаме с договориран контингент на Българското Черноморско крайбрежие, осигурени в над 70 хотела от различна категория – от 2 до 5 звезди.
Туроператорската структура на “Алма Холидейз” ООД включва централен административен офис находящ се в гр.София, централен офис “Черноморско крайбрежие” находящ се в ТК “Слънчев бряг” . Дружеството осъществява своята дейност във всички български туристически комплекси и центрове: Слънчев бряг, Златни пясъци, Албена, Елените, Дюни, Созопол, Несебър, Приморско, Боровец, Пампорово, Банско и др..
С цел подобряване качеството на обслужване на своите туристи “Алма Холидейз”ООД има разработена своя собствена програма от допълнителни екскурзии и мероприятия, а така също и екип от мениджъри и екскурзоводи, притежаващи необходимата професионална и езикова квалификация.
Приоритетен туристически регион за развитие, дейността на дружеството е Южно черноморие, където понастоящем “Алма Холидейз”ООД е най-големия приемащ туроператор, работещ на пазар “Източна Европа”.
Друг съществен елемент от дейността на дружеството е организирането и продажбата на екскурзии и почивки на български граждани в чужбина.
Приоритетни дестинации в това отношение са: Дубай – Обединени Арабски Емирства; Солун, Халкидики – Гърция; Кушадасъ, Анталия, Истанбул, Бодрум, Мармарис – Турция, Тунис – Хамамет, Сус, Монастир, Испания – Коста Брава, Коста Дел Бересме, Коста Дел Сол, Тенерифе, Тайланд, Доминиканска Република, Куба, Египет и др. По тези направления “Алма Холидейз”ООД разработва свои чартърни самолетни и автобусни програми.
Основен сегмент от пазара за дружеството представляват клиентите със средни за страната доходи, с оглед на дългосрочна стратегия за развитие на масов, а не на ексклузивен туризъм и поради тази причина акцента се поставя върху по-достъпните автобусни и самолетни екскурзии и почивки.
Друго направление, по което работи активно „Алма Холидейз” е издаването на самолетни билети за цял свят, организирането на индивидуални пътувания, конгресен, бизнес и специализиран туризъм.
Отчитайки политическите и икономически тенденции на развитие на страните от Централна и Източна Европа, “Алма Холидейз”ООД е заинтересована от разширяване на своето присъствие на нови и перспективни туристически пазари, както от страна на приемащ, така и от страна на изпращащ туроператор.

ОСТАНАЛОТО ГО ЗНАЕТЕ : ЦЕНИ И КАЧЕСТВО БЕЗ КОНКУРЕНЦИЯ!