Уважаеми клиенти и приятели, офиса на Алма Холидейз е отворен отново с нормално работно време от 09.00ч до 18.00ч., e-mail sofia@almaholidays.net и bulgaria@almaholidays.net също фунционират нормално, ако имате въпроси, може да ни пишете мейл или да ни се обадите по телефона! Бъдете здрави! Очакваме Ви, за нови пътешествия и предизвикателства!
Коста дел Сол
Полезна информация:"Слънчевият бряг", както се превежда Коста Дел Сол, е една от най-търсените дестинации в Испания, простираща се на югозапад от град Малага в посока към Гибралтарския проток. Тук са широките плажове на Средиземно море и луксозните яхтени пристанища - Пуерто Банус и Пуерто Марина, тук е родното място на фламенкото и коридата, тук Ви очаква среща с традиционния андалуски архитектурен стил и портокалови алеи, тук Ви приканват към денонощни фиести в ресторанти, барове, елитни дискотеки и нощни клубове!
Тук Ви посрещат курортите:
Торемолинос - най-близкият град до административния център Малага, известен с оживените си пешеходни алеи и множество места за развлечение, както и с дългата и романтична плажна ивица.
Беналмадена - известен със забележителното си яхтпристанище Puerto Marina - елитен архитектурен комплекс, но и център на нощния живот с множество барове, ресторанти, дискотеки, както и автентичната стара част на града Benalmadena Pueblo.
Марбея - някогашното малко рибарско селище, днес място за срещи на световния елит, впечатлява с живописната стара част на града, в центъра на която се намира Площадът на портокалите, множество елитни магазини, заведения и разбира се символът на Марбея - известното яхтпристанище Puerto Banus.
Естепона - един от най-процъфтяващите и изискани курорти. Място за почивка, но и среща на любителите на голфа, яхтите и изисканите забавления.