Уважаеми клиенти и приятели, офиса на Алма Холидейз е отворен отново с нормално работно време от 09.00ч до 18.00ч., e-mail sofia@almaholidays.net и bulgaria@almaholidays.net също фунционират нормално, ако имате въпроси, може да ни пишете мейл или да ни се обадите по телефона! Бъдете здрави! Очакваме Ви, за нови пътешествия и предизвикателства!
Коста Брава
Полезна информация:

Коста Брава се простира на 20 км по протежение на морския бряг, като се състои от множество типични средиземноморски градчета и селца, като Ла Скала, Паламос и Сан Фелиу де Гишолс. Тази удивително красива среща между планина и море е вдъхновила някога Феран Ахульо да нарече този район "Коста Брава" (Скалист бряг) Калея, Пинеда де Мар, Санта Сузана, Бланес, Ллорет де мар, Тосса де Мар - всеки с характерния си чар, природа, плажна ивица, ежедневие и нощен живот. Препоръчваме Ви настаняване тук, защото сте съвсем на близо до Барселона и можете да я посещавате, организирано или самостоятелно, според Вашия ритъм за почивка!
Калея – първият курорт и столица на Коста дел Маресме, на около 30 км от Барса, с директен влак на всеки 30 мин. за 1час сте на Площад Каталуня.  Курортът ще Ви предложи разнообразен нощен живот, широка плажна ивица, голяма търговска зона с много бутици, магазини за сувенири. Това е курортът с най – дългата крайбрежна шопинг-улица в цяла Испания!
Пинеда де Мар – Курорт, в който естествено се преминава от Калея/ на 7км/ към Санта Сузана /на 4км/. Има стара част с типична атмосфера и туристическа зона, в която магазини, ресторанти, пицарии, дискотеки и нощни клубове Ви посрещат гостоприемно по време на Вашата почивка тук.
Санта Сузана - съвременен курорт с нови хотели и туристическа зона, широка плажна ивица /обществен плаж/, пешеходна зона, успоредна на плажа и на влаковата линия. Разположен на 45 км от Барселона, с директен влак на всеки 30 мин. за 1час и 10 мин.сте на Площад Каталуня. 
Бланес - живописен курорт на 60 км от Барселона, със собствено излъчване, 4 км плажна ивица. Градът е израснал от местно рибарско селище с кулата на крепостта Свети Йохан.Само на 1 час и 20 мин. с директен влак до Барселона, на всеки 30 мин.  Ще откриете пристанище и крайбрежна пешеходна алея с централен площад и атракции за туриста, красив залив с широка плажна ивица, a на север от курорта се редуват живописни малки заливчета, врязани сред скалите, откъдето идва името на крайбрежието " Насечения бряг".
Лорет де Мар - "Лас Вегас" на Коста Брава! "Ас"-ът на туризма в района! Множество хотели сред прекрасна природна и историческа даденост и съвременни атракции – Казино Ллорет де Мар, ресторанти, клубове. На 70 км от Барселона, която се достига с комбинация от автобус до Бланес и влак до площад Каталуня - с един билет и за около 1час и 45 мин. - връзки през 30 мин.
Тосса де Мар - един от най-северните и най-забележителни курорти на Коста Брава! Природа, която Ви кара да замълчите и да преглътнете уникалната красота! История, естествено вплетена и осъвременена - това е Тосса - испанският Монмартр! На около 80 км от Барселона и възможност за предвижване с 2 автобуса и влак - за около 2 часа. Но макар и отдалечена, си остава най-романтичният курорт в Коста Брава!