Уважаеми клиенти и приятели, офиса на Алма Холидейз е отворен отново с нормално работно време от 09.00ч до 18.00ч., e-mail sofia@almaholidays.net и bulgaria@almaholidays.net също фунционират нормално, ако имате въпроси, може да ни пишете мейл или да ни се обадите по телефона! Бъдете здрави! Очакваме Ви, за нови пътешествия и предизвикателства!
Марина Дор
Полезна информация:

Marina D’Or е най-големият ваканционен комплекс в Европа, с много хотели, апартаменти и свръхмодерни съоръжения, обгърнат от разкошна природа с езера, водопади, фонтани и красиви градини с екзотична растителност, покриваща площ от 100 декара.

На място Ви очакват СПА център Seawater, където ще имате шанса да потънете в света на пълното спокойствие и релакс; здравен център, специализиращ в най-модерните процедури за здраве и красота; детски увеселителен парк и спортен комплекс с тенис кортове, футболни игрища, площадки за баскетбол, скуош и петанк наред с много други.

Възползвайте се от разнообразните СПА процедури в Marina D'Or. В допълнение към това има вечерна развлекателна програма и редица барове и кафенета.